Fördelar med att hyra

Att få precis det du behöver när du behöver det. Fördelarna med att hyra är flera. Istället för att köpa, underhålla, och uppdatera din utrustning kan du lägga tid på dina faktiska projekt. Herok ser till att din utrustning är säker, funktionell och effektiv.

Miljö

En hyrlösning har hållbarhet i fokus på flera sätt. Maskiner och utrustning används gång på gång och då nyttjas dess fulla potentiel eftersom de aldrig står still. Tack vare regelbunden service slits inte utrustningen på samma sätt och får längre livslängd.

Säkerhet

Med en hel och ren utrustning kan du vara säker på att slippa tidskrävande och dyra avbrott i arbetet. Vi gör alltid säkerhetskontroll, rengöring och driftsäkerhetcheck av våra maskiner innan de levereras till nästa projekt.

Flexibilitet

Att alltid hitta den produkt och modell som passar ditt projekt utan att behöva köpa in ger ett smidigt projekt med effektivitet. Du behöver inte lagerhålla utrustning och slipper uppdatera den och kan enkelt anpassa.

Kostnad

Ett projekt som hanteras smidigt och effektivt är förstås mest kostnadseffektivt. Du slipper dyra inköp, service- och underhålls- kostnader. Hyr du dessutom med förare så får du ett projekt där du kan spara både tid och pengar och med säkerhet i fokus.