Liftar

Hyr liftar och lifthjälpmedel

Ibland behöver man nå lite högre. Det finns många fördelar med att hyra lift från oss på Herok. Vi har ett stort utbud av liftar till uthyrning, allt från skylift till bomlift eller saxlift i olika format.

Hyrlift som varumärke har funnits sedan 1979 och står för erfarenhet och personlig service. Numera är Hyrlift en del av Herok och erbjuder fortfarande alla typer av liftar, lyfthjälpmedel och ställningar för er entreprenad eller byggfirma. Våra affärscenter hittar du på fem olika orter i Mälardalen runtomkring Eskilstuna, från Karlstad i väst till Stockholm i öster. Självklart kan du hyra liftar och liftservice från oss oavsett var ditt uppdrag är lokaliserat, vi sköter frakt av liftarna till den plats du behöver dem på.

I vårt sortiment av hyrliftar hittar du bland annat:

Bomliftar så som vikbomliftar och teleskopbomliftar, finns för över respektive under 16 meter i höjd.

Hjullastare med skopa eller gafflar, samt en kapacitet för lyfthöjd på mellan 2,68-16,7 m.

Teleskopbomliftar och saxliftar från Genie, JLG, SkyJack, Manitou, Nifty och Sinoboom.


Vi på Herok sätter ribban högt vad gäller säkerhet och personlig service. Vi besiktigar alltid alla våra liftar, verktyg och tillbehör för byggetablering med jämna mellanrum för att kunna garantera att ni som kund får en säker arbetsplats. För oss är det även självklart att vara ISO-certifierade då det kommer till säkerhet på höga höjder, och vi har flera typer av
liftförarutbildning med certifiering. Med oss på Herok får du en partner med hög kompetens och ett projekt med säkerhet i fokus. Välkommen att ta kontakt med oss för mer information!