Jobba hos oss

Vår verksamhet bygger på samlad erfarenhet och kompetens och våra medarbetare är vår styrka. Vi är specialister inom våra områden och tillsammans skapar vi ett unikt affärscenter i byggbranschen. Därför är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som, precis som vi, brinner för att alltid ge kunden rätt lösning. Framtidens byggbransch kräver både effektivitet och flexibilitet. Det innebär att vi måste följa utvecklingen för att kunna möta våra kunders behov på rätt sätt. Vi måste ge mer.


Sök lediga jobb eller spontanansök
Vi söker alltid drivna medarbetare med samma synsätt som vi. Som är lite starkare, modigare, klokare och smidigare än andra. Känner du igen dig? Då kan du också bli en del av Herok. Sök någon av våra lediga tjänster – eller skicka en spontanansökan till hr@herok.se så lovar vi att höra av oss när rätt tjänst för dig dyker upp.


Produktchef Hyresmaskiner till HEROK Rental

Vill du bli ansvarig för hyresprodukter och teamledare för depåerna i maskinfrågor? Du kommer att vara den främsta spelaren i utvecklingen av HEROKs maskinpark som alltid ska vara välskött, attraktiv, modern och framför allt säker!

Då är du kanske personen vi söker! Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som har erfarenhet av maskiner och uthyrning – och som nu vill bli en herokare!

Om HEROK
HEROK är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, maskiner och byggmaterial. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. HEROK har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak. 

Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns HEROK även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora – och flera är på gång. HEROK är idag ca 70 anställda och omsätter ca 300 milj. kr, men siktar högt med målsättning att fördubbla omsättningen inom kommande fem år, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya. Läs mer på herok.se

Vad innebär rollen? 
Som Produktchef är din huvudsakliga uppgift att ha en tät kontakt och ge support till depåerna. Du ansvarar för att rätt produkter finns till förfogande och att blandningen av produkter möter kundernas krav. Tillsammans med maskingruppen säkerställer du en attraktiv produktflotta för att möta kunders behov och myndigheters krav. I din roll har du även ansvar över budget, inköp och lönsamhetsanalys.

Andra förekommande uppgifter;
– Kontakt med leverantörer samt kommunicera ut produktinformation.
– Ansvar över strategisk omlokalisering av produkter i samförstånd med depåerna.
– Arbetar fram och tillser att rutiner hålls för produktunderhåll samt är delaktig i skapandet av marknadsmaterial.
– Ansvar för artikelstrukturen kopplat till produkterna.
– Ansvar över att uppdatera system med allt som krävs kopplat till produktflottan.
– Bevakning av trender och nya produkter på marknaden.

Placeringsort; Du kan utgå från valfritt kontor i Mellansverige. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och har god kunskap om branschen. Du är tekniskt intresserad, kanske är du maskiningenjör eller har arbetat med inköp av maskiner. Resor förekommer i tjänsten, varför körkort är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper – och för att lyckas och trivas i rollen är du ansvarstagande och har ett högt driv. Du tycker om att samarbeta med kollegor och har en god kommunikativ förmåga. Att inta ett strategiskt och analytiskt synsätt kommer naturligt för dig och du är duktig på att skapa struktur i ditt arbete. Framförallt klingar ledorden Lojalitet – Engagemang – Samarbete väl med dig som ledare och medarbetare. 

Information och ansökan
I den här rekryteringen har HEROK valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna-Lena Rydelius hos AxÖ Consulting vid frågor; anna-lena.rydelius@axoconsulting.se alt 073-033 51 80. Urval sker löpande.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform – Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning – Heltid
Tillträde – Enligt överenskommelse
Löneform – Månadslön
Antal lediga befattningar – 1
Sysselsättningsgrad – 100%
Ort – Ospecificerad arbetsort
Län – Ospecificerad arbetsort
Land – Sverige
Referensnummer – 2022/398
Publicerat – 2022-10-11
Sista ansökningsdag – 2022-11-13


HEROK söker Verksamhetschef till ny depå i Jönköping

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Till den nyetablerade depån i Jönköping söker HEROK en verksamhetschef. Det här är en tjänst för dig som har en inblick i hur branschen fungerar och som, genom denna kunskap, vill vara med och driva utvecklingen av HEROK framåt.

Som verksamhetschef får du goda möjligheter att växa och utvecklas – både i rollen och med hela bolaget.

Du kommer få vara med och utveckla ett växande bolag som ska bli ännu bättre.” Per Karlsson, VD HEROK.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för depån har du mycket kundkontakt, arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Rollen innefattar personal-, budget- samt resultatansvar och du rapporterar till operativ chef. Bakom dig finns en stark organisation som stöttar och hjälper dig att lyckas nå framgång!

I dina arbetsuppgifter ingår:

Planering av det dagliga arbetet. Anläggningens arbetsmiljö. Kort- och långsiktig utveckling av företaget. Bidra med expertis till kunder och koncern. Lokala försäljningsaktiviteter och marknadsföring.

Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har:
– God lokalkännedom och ett stort kontaktnät.
– Flera års erfarenhet från bygg- eller uthyrningsbranschen
– Ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt.

Du är spelaren som vågar och gör skillnad! Tidigare har du arbetat i liknande roller och vill nu kliva på och leda HEROK i sin etablering i Jönköping. Det är av stor vikt att du har rätt erfarenhet för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar. Som person uppvisar du stort mod, engagemang och driv.

Om HEROK

HEROK är framtidens affärspartner för allt inom uthyrning – så som liftar, truckar, bodar och byggmaskiner. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster och ses som en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggningsbranschen samt industrin. HEROK jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

HEROK har sitt huvudkontor i Örebro. Förutom att vi nu öppnar i Jönköping finns HEROK i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora och Rättvik, samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. HEROK har idag ca 70 anställda och omsätter ca 300 mkr, men målsättningen är hög och planen är att vidareutveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Information och ansökan

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos HEROK.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2022/431
Kontakt Axel Johansson, 0733832885
Publicerat 2022-11-08
Sista ansökningsdag 2022-12-08