Jobba hos oss

Vår verksamhet bygger på samlad erfarenhet och kompetens och våra medarbetare är vår styrka. Vi är specialister inom våra områden och tillsammans skapar vi ett unikt affärscenter i byggbranschen. Därför är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som, precis som vi, brinner för att alltid ge kunden rätt lösning. Framtidens byggbransch kräver både effektivitet och flexibilitet. Det innebär att vi måste följa utvecklingen för att kunna möta våra kunders behov på rätt sätt. Vi måste ge mer.


Sök lediga jobb eller spontanansök
Vi söker alltid drivna medarbetare med samma synsätt som vi. Som är lite starkare, modigare, klokare och smidigare än andra. Känner du igen dig? Då kan du också bli en del av Herok. Sök någon av våra lediga tjänster – eller skicka en spontanansökan till hr@herok.se så lovar vi att höra av oss när rätt tjänst för dig dyker upp.


HEROK söker Verksamhetschef till ny depå i Jönköping

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Till den nyetablerade depån i Jönköping söker HEROK en verksamhetschef. Det här är en tjänst för dig som har en inblick i hur branschen fungerar och som, genom denna kunskap, vill vara med och driva utvecklingen av HEROK framåt.

Som verksamhetschef får du goda möjligheter att växa och utvecklas – både i rollen och med hela bolaget.

Du kommer få vara med och utveckla ett växande bolag som ska bli ännu bättre.” Per Karlsson, VD HEROK.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för depån har du mycket kundkontakt, arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Rollen innefattar personal-, budget- samt resultatansvar och du rapporterar till operativ chef. Bakom dig finns en stark organisation som stöttar och hjälper dig att lyckas nå framgång!

I dina arbetsuppgifter ingår:

Planering av det dagliga arbetet. Anläggningens arbetsmiljö. Kort- och långsiktig utveckling av företaget. Bidra med expertis till kunder och koncern. Lokala försäljningsaktiviteter och marknadsföring.

Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har:
– God lokalkännedom och ett stort kontaktnät.
– Flera års erfarenhet från bygg- eller uthyrningsbranschen
– Ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt.

Du är spelaren som vågar och gör skillnad! Tidigare har du arbetat i liknande roller och vill nu kliva på och leda HEROK i sin etablering i Jönköping. Det är av stor vikt att du har rätt erfarenhet för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar. Som person uppvisar du stort mod, engagemang och driv.

Om HEROK

HEROK är framtidens affärspartner för allt inom uthyrning – så som liftar, truckar, bodar och byggmaskiner. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster och ses som en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggningsbranschen samt industrin. HEROK jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

HEROK har sitt huvudkontor i Örebro. Förutom att vi nu öppnar i Jönköping finns HEROK i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora och Rättvik, samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. HEROK har idag ca 70 anställda och omsätter ca 300 mkr, men målsättningen är hög och planen är att vidareutveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Information och ansökan

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos HEROK.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2022/431
Kontakt Axel Johansson, 0733832885
Publicerat 2022-11-08
Sista ansökningsdag 2022-12-08

______________________________________________________________________________________________

VERKSAMHETSCHEF till depån i ESKILSTUNA

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som har erfarenhet från uthyrning eller en bakgrund i byggbranschen, och som är redo att ta dig an en roll med mycket frihet och stor potential.

HEROK är framtidens affärspartner för allt inom uthyrning – så som liftar, truckar, bodar och byggmaskiner. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster och ses som en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggningsbranschen samt industrin. HEROK jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns HEROK även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora och Rättvik, samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. HEROK har idag ca 70 anställda och omsätter ca 300 mkr, men målsättningen är hög och planen är att vidare-utveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Arbetsuppgifter
Rollen som verksamhetschef innefattar personal-, budget- samt resultatansvar och du rapporterar till operativ chef för HEROK Rental. Som chef för depån har du mycket kundkontakt, arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Det är av stor vikt att du har rätt erfarenhet för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar.

På depån finns i dagsläget 7 anställda, och som verksamhetschef är du ansvarig för planering av det dagliga arbetet och anläggningens arbetsmiljö. Du parerar mellan ett operativt, kortsiktigt perspektiv och ett strategiska långsiktigt för att växa, samt ansvarar för lokala försäljningsaktiviteter. Utöver det dagliga arbete med planering och uppföljning av personal och resultat osv, kommer du att bidra med expertis till såväl koncernen som våra kunder.

Vi söker dig som
– Har arbetat i en liknande roll och har god kunskap om branschen
– Har flera års erfarenhet från bygg- eller uthyrningsbranschen
– Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
– Är affärsmässig, serviceinriktad, samarbetsvillig och ansvarstagande.

 Övrig information
– Tjänsten är heltid, tillsvidare och ska tillsättas snarast möjligt (enligt ök)
– Placeringsort är Eskilstuna
– Vid frågor kontakta: Johan Kanedal, tel 070-675 03 55

Skicka ditt CV och ett personligt brev till HR@herok.se
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner vi gått över till intervjufasen.