Jobba hos oss

Vår verksamhet bygger på samlad erfarenhet och kompetens och våra medarbetare är vår styrka. Vi är specialister inom våra områden och tillsammans skapar vi ett unikt affärscenter i byggbranschen. Därför är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som, precis som vi, brinner för att alltid ge kunden rätt lösning. Framtidens byggbransch kräver både effektivitet och flexibilitet. Det innebär att vi måste följa utvecklingen för att kunna möta våra kunders behov på rätt sätt. Vi måste ge mer.


Sök lediga jobb eller spontanansök
Vi söker alltid drivna medarbetare med samma synsätt som vi. Som är lite starkare, modigare, klokare och smidigare än andra. Känner du igen dig? Då kan du också bli en del av Herok. Sök någon av våra lediga tjänster – eller skicka en spontanansökan till hr@herok.se så lovar vi att höra av oss när rätt tjänst för dig dyker upp.


Vi söker en UTHYRARE / INNESÄLJARE till HEROK i Västerås

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker en uthyrare / innesäljare som har erfarenhet av att jobba med uthyrning eller inom bygg – och som vill dela med sig av sitt kunnande och våra tjänster på vår depå i Västerås!

HEROK är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, maskiner och byggmaterial. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. HEROK har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak.

HEROK grundades år 1979 och finns idag på flertalet orter i Sverige. Förutom i Västerås och Örebro där huvudkontoret ligger, finns HEROK även i Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora, Rättvik, Uppsala, Jönköping, Karlstad – och flera orter är på gång. HEROK är idag 80 anställda och omsätter 300 milj kr, men siktar högt med målsättning att dubbla omsättningen inom fem år, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya.

Vi söker nu en ny medarbetare – en UTHYRARE / INNESÄLJARE med stort personligt driv, som är redo att ta sig an en roll med mycket frihet och stor potential. Vi ser gärna att du har en bakgrund från försäljnings-, bygg- eller uthyrningsbranschen. Rollen innefattar mycket kundkontakt där du blir en viktig del i företagets varumärke och förväntas förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Det är lika viktigt för oss att kunden är nöjd med produkterna de hyr som den service vi ger – det skapar återkommande kunder och långvariga relationer.

Vi söker dig som:
– Arbetat i en liknande roll och har god kunskap om branschen
– Har en god social förmåga och ser värdet i att förvalta långsiktiga kundrelationer
– Har ett högt driv och finner motivation i utmaningar och självutveckling
– Kan arbeta självständigt, men uppskattar att ingå och utvecklas i ett team.

Övrig information:
– Start snarast möjligt, (med hänsyn tagen till uppsägningstid)
– Tjänsten är heltid, med placeringsort Västerås
– Vid frågor – kontakta verksamhetschef Christoffer Esseen Larsson 070–431 00 33.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till:   HR@herok.se
Urvalet sker löpande.

Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!