Jobba hos oss

Vår verksamhet bygger på samlad erfarenhet och kompetens och våra medarbetare är vår styrka. Vi är specialister inom våra områden och tillsammans skapar vi ett unikt affärscenter i byggbranschen. Därför är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som, precis som vi, brinner för att alltid ge kunden rätt lösning. Framtidens byggbransch kräver både effektivitet och flexibilitet. Det innebär att vi måste följa utvecklingen för att kunna möta våra kunders behov på rätt sätt. Vi måste ge mer.


Sök lediga jobb eller spontanansök
Vi söker alltid drivna medarbetare med samma synsätt som vi. Som är lite starkare, modigare, klokare och smidigare än andra. Känner du igen dig? Då kan du också bli en del av Herok. Sök någon av våra lediga tjänster – eller skicka en spontanansökan till hr@herok.se så lovar vi att höra av oss när rätt tjänst för dig dyker upp.


Säljare till HEROK XL-Bygg i Örebro

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en SÄLJARE till HEROK XL-Bygg i Örebro som har erfarenhet av att jobba med sälj eller inom bygg – och som vill dela med sig av sitt kunnande!

HEROK är framtidens affärspartner inom byggvaruhandeln, liftar, truckar, maskiner. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. HEROK har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak.

HEROK grundades år 1979 och finns idag på flertalet orter i Sverige. Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns HEROK även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora, Rättvik, Uppsala, Jönköping och Karlstad. HEROK är idag ca 80 anställda och omsätter ca 300 milj kr, men siktar högt med målsättning att dubbla omsättningen inom fem år, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya.

Vi söker nu en medarbetare med ett stort personligt driv, som är redo att ta sig an en roll med mycket frihet och stor potential. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från bygg eller bygghandel.

Vad erbjuder vi:
– Vara med och bidra till framtidens byggbransch.
– Att vara en del i ett team av engagerade, drivna och positiva medarbetare.
– Att arbeta på ett nytänkande företag med höga ambitioner framåt och en stark värdegrund.
– Närhet till närmsta chef där ni tillsammans kommer skapa en individuell utvecklingsplan för att just du ska lyckas i rollen som säljare.
– Löpande sälj- och produktutbildningar.

Vad innebär rollen?
Som säljare arbetar du med aktiv försäljning och rådgivning inom byggmaterial och förnödenheter till yrkeskunder. Du arbetar individuellt och som en del i vårt starka team. Du besöker kunder på arbetsplats och representerar företaget vid försäljnings- och kundaktiviteter. Det är minst lika viktigt för oss att kunden är nöjd med produkterna de köpt som den service vi ger, det skapar återkommande kunder och ger långvariga relationer. Du handlägger förfrågningar och offerter, skriver order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning. Du arbetar aktivt med kundens affär som ofta är komplex, vilket kräver förmåga att tänka proaktivt och långsiktigt. Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning i vår bransch, goda produktkunskaper gällande byggmaterial och gillar försäljning.

Övrig information:
– Start snarast möjligt, (med hänsyn tagen till uppsägningstid)
– Tjänsten är heltid
– Placeringsort Örebro
– B-körkort är ett krav.
– Kontakt för eventuella frågor Oscar Palmelius  070-6751999

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till:   HR@herok.se
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, som är 30/8.

Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!