Jobba hos oss

Vår verksamhet bygger på samlad erfarenhet och kompetens och våra medarbetare är vår styrka. Vi är specialister inom våra områden och tillsammans skapar vi ett unikt affärscenter i byggbranschen. Därför är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som, precis som vi, brinner för att alltid ge kunden rätt lösning. Framtidens byggbransch kräver både effektivitet och flexibilitet. Det innebär att vi måste följa utvecklingen för att kunna möta våra kunders behov på rätt sätt. Vi måste ge mer.

Sök lediga jobb eller spontanansök
Vi söker alltid drivna medarbetare med samma synsätt som vi. Som är lite starkare, modigare, klokare och smidigare än andra. Känner du igen dig? Då kan du också bli en del av Herok. Sök någon av våra lediga tjänster. Eller skicka en spontanansökan till info@herok.se så lovar vi att höra av oss när rätt tjänst för dig dyker upp.


Utesäljare inom bygg till Herok

Snabbfakta
Stad:  Örebro
Omfattning:  Heltid
Typ av uppdrag:  Rekrytering
Jobbkategori:  Teknisk säljare

Startdatum:  Enligt överenskommelse


Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller liknande, och som är redo att ta dig an en roll med mycket frihet och stor potential. Sök redan idag då ansökningarna gås igenom löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Heroks räkning en ny säljare, där du ingår i ett säljteam och jobbar direkt under vd.

”Du kommer få vara med och utveckla ett växande bolag som ska bli ännu bättre. Det är en ny roll som du kommer kunna vara med och utveckla, där det finns utrymme att verkligen ta plats.” – Så säger vd:n Per Karlsson om tjänsten.

Herok är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, maskiner och byggmaterial. De hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. Herok jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. När du kliver in på kontoret möts du av en varm, avslappnad och öppen stämning. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak.

Förutom i Örebro finns Herok även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga och Stockholm. Man är idag 70 anställda och omsätter 250 milj kr, men Herok siktar högt och målsättningen är att fördubbla omsättningen inom de närmaste fem åren, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya.

Arbetsuppgifter

 • Skapa kontakt med potentiella och nya kunder
 • Vara lyhörd inför kundernas önskemål och försöka hitta den bästa lösningen
 • Hantera relationsbyggande uppföljning med befintliga kunder
 • Ansvara för hela relations- och säljprocessen
 • Skriva och tolka offerter samt avtal

 


Rollen som säljare omfattar även uthyrning, och du har ansvar för den lokala marknaden i Örebro med omnejd. Det kan handla om att hyra ut bodar och liftar till kunder, men också erbjuda våra tjänster för att stötta under hela byggprocessen. Det gäller att vara proaktiv och flexibel, och alltid med målet långsiktiga kundrelationer. Du ska kunna känna av vad kunden behöver hjälp med, och alltid erbjuda det lilla extra.

Vi söker dig som

 • Har flera års erfarenhet från byggbranschen eller liknande, t ex som byggplatschef, projektledare eller uthyrare
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet från sälj och kännedom om de lokala byggföretagen.

Information om företaget

Herok är ett ägarlett bolag som strävar efter att vara en affärspartner inom byggbranschen som levererar helheten – och med det menas att vi hjälper våra kunder med hyrtjänster av olika maskiner, truckar, liftar, fordon och tillbehör, och även med inköp av byggmaterial. Heroks värdegrund består av ledorden: vilja, styrka, mod, kompetens och kunskap, vilka man strävar efter att leva upp till både internt och externt.

Övrig information

 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Örebro
 • Kontaktuppgifter: Anna Larsson
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Heroks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Herok.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.