Jobba hos oss

Vår verksamhet bygger på samlad erfarenhet och kompetens och våra medarbetare är vår styrka. Vi är specialister inom våra områden och tillsammans skapar vi ett unikt affärscenter i byggbranschen. Därför är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som, precis som vi, brinner för att alltid ge kunden rätt lösning. Framtidens byggbransch kräver både effektivitet och flexibilitet. Det innebär att vi måste följa utvecklingen för att kunna möta våra kunders behov på rätt sätt. Vi måste ge mer.


Sök lediga jobb eller spontanansök
Vi söker alltid drivna medarbetare med samma synsätt som vi. Som är lite starkare, modigare, klokare och smidigare än andra. Känner du igen dig? Då kan du också bli en del av Herok. Sök någon av våra lediga tjänster – eller skicka en spontanansökan till hr@herok.se så lovar vi att höra av oss när rätt tjänst för dig dyker upp.


Ny HEROK XL-butik i Karlskoga söker medarbetare till brädgården!

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en brädgårds- och lagerarbetare som har erfarenhet av att jobba inom bygg – och som vill dela med sig av sitt kunnande i vår nya HEROK XL-butik i Karlskoga!

HEROK är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, maskiner och byggmaterial. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. HEROK har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak.

HEROK grundades år 1979 och finns idag på flertalet orter i Sverige. Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns HEROK även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora, Rättvik, Uppsala, Jönköping och Karlstad. HEROK är idag ca 75 anställda och omsätter ca 300 milj kr, men siktar högt med målsättning att dubbla omsättningen inom fem år, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya.

Vi söker nu en medarbetare med ett stort personligt driv, som är redo att ta sig an en roll med mycket frihet och stor potential. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från bygg eller bygghandel.

Arbetsuppgifter:
– Hantera in- och utleveranser
– Ordermottagning och upprättande av order
– Plockning av varor och packa order till kund
– Köra truck

Vad innebär rollen?
Rollen som brädgårds- och lagerarbetare innebär att du jobbar självständigt och planerar ditt dagliga arbete. Eftersom våra kunder oftast består av proffs så är det bra om du har erfarenhet och kunskap om hur byggbranschen fungerar. Rollen innefattar mycket kundkontakt, där du blir en viktig del i företagets varumärke. Vi lägger stor vikt vid god service och kundnöjdhet. Stor del av det dagliga arbetet sker med truck så vi ser gärna att du har god truckvana.

Vad erbjuder vi:
– Vara med och bidra till framtidens byggbransch
– Vara en del av ett team med engagerade, drivna och positiva medarbetare
– Vara med från start i en nyöppnad butik
– Närhet till närmsta chef där ni tillsammans kommer skapa en individuell utvecklingsplan för att just du ska lyckas i din roll

Övrig information:
– Start till våren, enligt överenskommelse (med hänsyn tagen till uppsägningstid)
– Tjänsten är heltid, med placeringsort Karlskoga
– Kontakt för eventuella frågor Verksamhetschef Edvard Henriksson 070–6883505

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till:   HR@herok.se
Skriv vilken roll du söker. Urvalet sker löpande.

Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!


Butikssäljare till HEROK XL-BYGG Karlskoga

Nu slår vi snart upp portarna till vår nya butik i Karlskoga. Butiken håller på att ta form och öppnar våren 2024. Vi söker nu en butikssäljare som vill vara med från start och bygga upp och påverka både butiken och marknaden i Karlskoga.

Tillsammans med HEROK Rental erbjuder bygghandeln och uthyrningen allt som kunden kan tänkas behöva – under ett och samma tak!

Om HEROK

HEROK är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, maskiner och byggmaterial. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. HEROK har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak.

Förutom i Örebro där huvudkontoret och HEROK XL-BYGGs proffsbutik ligger finns HEROK Rental även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora, Rättvik, Uppsala, Jönköping, Karlstad – och flera orter är på gång. HEROK är idag ca 80 anställda och omsätter ca 300 miljoner kr, men siktar högt med målsättning att fördubbla omsättningen inom kommande fem år, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya. Som en del i expansionen öppnas nu den första HEROK XL-BYGG butiken utöver den redan etablerade i Örebro.

Om tjänsten

Som butikssäljare på HEROK XL-BYGG kommer du att vara ansiktet utåt och arbeta nära kunderna. Du kommer att vara den första kontakten för våra kunder. Det är minst lika viktigt för oss att kunden är nöjd med produkterna de köpt som den service vi ger, det skapar återkommande kunder och ger långvariga relationer. Då vi är en liten anläggning är det också viktigt att du har förmåga att hugga i där det behövs.

Som anställd hos HEROK XL-BYGG kommer du att erbjudas stort stöd från organisationen. Tillsammans med erfarna kollegor inom bolaget kan du bolla tankar och idéer för att hitta de bästa vägarna framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en gedigen lagspelare och vågar ta egna initiativ. Du sätter stort värde i att möta våra kunder. Du är en social och utåtriktad person som drivs av försäljning. Du är kommunikativ och gillar kontakten med kunder.

Vi ser att du som söker har följande kunskaper/erfarenheter:
– Är serviceinriktad och har förmåga att skapa långsiktiga relationer med kunder
– Är social och trivs i mötet med olika typer av människor
– God lokalkännedom och stort kontaktnät
– God datorvana
– Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från liknande roll samt kunskap om byggmaterial.

HEROK XL-BYGG arbetar efter ledorden: Lojalitet, samarbete och engagemang. Självklart är dessa ledord något som vi ser att du också delar.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har HEROK XL-BYGG valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på axel.johansson@axoconsulting.se eller 0733-83 28 85

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.